Egyéni

Színtanácsadás

A színek

végig kísérik az egész életünket, hatást gyakorolnak Ránk és környezetünkre is.

Mindannyiunknak vannak kedvenc színei

Azonba nem mindegy milyen színárnyalat kerül közel az arcunkhoz! Vannak olyan árnyalatok, melyek a természetes szépségünket kiemelik, üdévé, fiatalossá teszik és vannak olyanok melyeket érdemes elkerülni, ha nem akarunk fáradtnak, öregnek tűnni.

A színtanácsadás arra hivatott,

hogy megtaláljuk a TE színeidet amelyekben a legtündöklőbb vagy smink nélkül is és a leginkább harmonikus megjelentést kölcsönöz Neked. Azokat a színeket keressük, amelyekben Magadat látod és nem pedig a viselt ruha színei dominálnak.

Mire számíts a tanácsadás során?

Megérkezésedet követően pár szóban beszélek a színekről, azok főbb tulajdonságairól, ismertetem a színtípusokat. Mindezt csak tényleg röviden, hisz itt az oldalamon mindent meg fogsz találni a témában részletesen.
Számíts rá, hogy egy fehér kendővel letakarom a hajadat és egy szintén fehér kendővel a felső testedet is, ezáltal semlegesítjük a hajad, ruhád színét.
Nagyon fontos, hogy smink nélkül érkezz, lehetőleg ne frissen festett hajjal. De természetesen a smink lemosható a tanácsadás megkezdése előtt is, melyhez eszközöket biztosítok, de hozhatod is magaddal.
Ezt követően meghatározott sorrendben felteszem Rád a kendőket, melyek segítségével megállapítom a színtípusodat és fény derül arra mely színek emelik ki természetes adottságaidat és melyek azok amelyeket a jövőben kerüld a vásárlásaid során.
Elmondom, melyek számodra a legelőnyösebb sminkek, segítséget nyújtok a megfelelő hajszín kiválasztásában, javaslatot teszek arra is milyen kiegészítőket érdemes viselned.
Magaddal hozhatod kedvenc sminkjeidet, kedvenc ruháidat vagy ruháidról természetes fényben készült fotókat, a tanácsadás végén kielemezzük melyik felel meg a színtípusodnak.

Mennyi időt vesz igénybe?

Az színtanácsadás időtartama 1,5-2 óra
Páros színtanácsadás időtartama 3-4 óra
Workshop (maximum 3 fő) 5 óra

Kérdésed van? Vedd fel velem a kapcsolatot!